Praktische info

 
  RESERVEREN

Reserveren kan maar moet niet: wie zich liever tijdens het festival laat verrassen kan de dag zelf van locatie naar locatie trekken. Wie toch zeker wil zijn van een plaatsje, kan reserveren via:
Bij’ De Vieze Gasten Haspelstraat 31 9000 Gent
T 09 237 04 07
E dvg@deviezegasten.org

Reserveren kan vanaf maandag 20 april om 10.00u. Bij iedere voorstelling vind je tussen haakjes de maximumcapaciteit – en als er niets bij staat is er geen limiet. Ook goed om weten: het festival is volledig gratis.

BOMBROCHURE
In de Bombrochure vind je een beknopte beschrijving van alle deelnemende artiesten en een handig overzicht met wie wanneer en waar speelt / staat. De Bombrochure kan je oppikken Bij’ De Vieze Gasten en tal van andere locaties in de Brugse Poort. Een digitale versie vind je hier. Wijzingen en updates in het programma worden aangekondigd via de Facebook-pagina en tijdens het festival in de foyer van Bij’ De Vieze Gasten.

ROUT'ART
Op Rout’Art vind je werk van kunstenaars terug die op een of andere manier beeldend werk maken. Het parcours is opgesplitst in twee onderdelen: Rout’Art Malem leidt richting de wijk Malem, net over de Rooigemlaan en passeert ook in de Boerse Poort, de volkstuinen van de Brugse Poort. Rout’Art Rooigem beslaat dan weer een ander deel van de wijk: via het Seghersplein en tal van andere locaties passeer je door de wijk Rooigem, ook weer net over de Rooigemlaan. Alle werken op beide routes zijn iedere festivaldag doorlopend te bezichtigen vanaf 14.00u (tenzij anders vermeld).

Bij’ De Vieze Gasten kan je handig kaartje oppikken met alle festivallocaties.

BEREIKBAARHEID
Eén ding doe je best niet: met de wagen komen. De locaties liggen binnen wandel/fietsafstand dus een auto heb je echt niet nodig. Nee, echt. En er zijn genoeg alternatieven voor de wagen om de Brugse Poort te bereiken.

  • Als je te voet of met de fiets komt vanuit het centrum (of verder) hoef je enkel de fietsroute van Gent Centrum naar Mariakerke te volgen en af te draaien aan de Phoenixbrug/straat. Vanuit Mariakerke en omstreken volg je best de fietsstrook langs de Coupure.
  • Vanaf het Sint-Pietersstation: neem tram 4 richting ‘Moscou’ (in de Clementinalaan) tot aan de halte ‘Brugsepoort’. Daarna volg je de Noordstraat over de brug, de Phoenixstraat in.
  • Vanaf het Dampoortstation of het centrum: neem bus 38 of 39 tot aan de halte ‘Brugsepoort’. Daarna volg je de Noordstraat over de brug, de Phoenixstraat in.

Voor een uitgebreide routebeschrijving naar Bij’ De Vieze Gasten: ga naar www.deviezegasten.org.

PERS

KAART

Klik op dit kaartje voor een detailkaart met alle locaties.

Detailkaart

Met de steun van:

Logo's